TÂRGUL INTERNAŢIONAL AL UNIVERSITĂŢILOR - OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ ȘI DE EFECTUARE A STUDIILOR UNIVERSITARE ÎN ŢARĂ ŞI STRĂINĂTATE

Elevii claselor terminale interesaţi să urmeze studii universitare în ţară şi străinătate au fost invitați să participe la a X-a ediţie a Târgului Internaţional al Universităţilor (International University Fair) care a avut loc în data de 1 aprilie 2019, în incinta Cambridge School of Constanţa.

Acest eveniment interesant, unic în Constanţa, a fost organizat de UK Study Romania şi le-a oferit elevilor ocazia de a se întâlni cu reprezentanţii unor universităţi şi colegii de prestigiu din Europa dar şi din ţară.

Elevii au fost informați despre condițiile de admitere, procesul de înscriere, posibilităţile de finanțare și bursele disponibile, taxele de școlarizare dar şi costurile de trai din diverse ţări europene. Elevii au manifestat un real interes față de tema întâlnirii, au primit broşuri ale instituţiilor prezente și au solicitat informații referitoare la cursurile existente, structura anului universitar dar şi despre posibilitatea de a obține un job pe durata studiilor.

Reprezentanţii UK STUDY ROMANIA au asigurat transportul gratuit pentru 55 de elevi şi cadre didactice participante.

© 2017 by Colegiul Economic Mangalia. Proudly created by Curcan Roxana with Wix.com