Târgul de toamnă ”Știu să-mi aleg meseria”, ediția a treia

Joi,  11 .10. 2018, în cadrul Târgului de toamnă ”Știu să-mi aleg meseria”, ediția a treia,  organizat de  I.S.J. Constanța,  Colegiul Economic Mangalia a fost prezent la stand, promovând oferta pe care o are instituția noastră școlară pentru învățământul profesional. Gazda acestei acțiuni a fost Liceul Tehnologic ”Ion Bănescu” Mangalia. La acest târg au fost prezenți reprezentanții Inspectoratului Județean, alături de elevi ai claselor a VIII-a de la școlile gimnaziale din Mangalia, precum și de la cele din zonele limitrofe, elevii fiind de fapt publicul țintă al acestei acțiuni de promovare a învățămîntului profesional.

Echipa Colegiului Economic Mangalia a fost prezentă la târg alături de reprezentanții Liceului Tehnologic Ion Bănescu și cei ai Liceului Tehnologic Negru-Vodă, promovând  calificările învățământului profesional cu durata de trei ani: Ospătar( chelner) vânzător în unități de alimentație, Bucătar, Comerciant-vânzător.

Ca de fiecare dată, oferta a fost prezentată în mod atractiv pentru elevii claselor a VIII-a, cu degustare de produse și băuturi răcoritoare aflate la stand, simulări de serviri realizate de elevi, broșuri și filmulețe reprezentative pentru meseriile din ofertă.

 

Echipa Colegiului Economic Mangalia

© 2017 by Colegiul Economic Mangalia. Proudly created by Curcan Roxana with Wix.com